FORUM MARI BELAJAR
Selamat datang ke Forum Mari Belajar (MBF)... sila login/daftar... pendaftaran percuma, sangat mudah, sangat cepat & tidak cerewet... ada ruangan yg anda tdk dpt lihat jika tidak login...

Terima kasih atas kunjungan anda...
Ranking Web Pendidikan
Free Ranking System For Malaysian School's Sites and Portals

Klik utk lihat senarai...

ILMU YANG TIDAK TERNILAI... Cgu, ank sy dlm thn 5 dan lmh dlm sub sains.. Sy amat ssh hati krn thn dpn dia pula akan mnduduki upsr. sy mncari2 tips utk sy praktikkn pd ank sy dan di ruangan ini sy temui segalanya.. Ats usaha cgu ini sy mndpt bnyk pengetahuan.. Terima kasih ats usaha cgu semoga diberkati segala ilmu yg dikongsikan brsama... (ummiS 8sept11 12.14am) Klik

Log in

I forgot my password

Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 436 on Mon Sep 20, 2010 10:16 pm
Latest topics
» Sila perkenalkan diri anda... tp tdk wajiblah...
by Admin Thu Jun 18, 2015 9:54 am

» soalan BM
by daniya2003 Sat May 23, 2015 8:53 pm

» LATIHAN BAHASA MELAYU UPSR
by daniya2003 Sat May 23, 2015 8:49 pm

» pecahan
by daniya2003 Sat May 23, 2015 8:41 pm

» Karangan : GURU SAYA
by 'Ainun Najihah Tue May 19, 2015 3:55 pm

» 14 Perkara Utama Mengenai Fail Meja
by salshark58 Tue May 12, 2015 9:33 am

» SOALAN KBAT
by syrfna Sun Apr 26, 2015 9:08 pm

» Nak atasi subjek yang x pernah lulus !
by Admin Mon Apr 06, 2015 7:50 pm

» Kawan nk x???
by Admin Mon Apr 06, 2015 7:48 pm

» WAJIB DAFTAR SEBAGAI AHLI FORUM
by Admin Mon Apr 06, 2015 7:47 pm

» BARU atau BAHARU
by Admin Mon Apr 06, 2015 7:41 pm

» talk in english, IF YOU DARE!
by Nuhaaa98 Tue Mar 17, 2015 10:41 pm

» geografi NOTA
by logapriya.murugaiah Sat Nov 29, 2014 7:44 pm

» bahasa melayu
by logapriya.murugaiah Fri Nov 28, 2014 1:06 pm

» bahasa melayu
by logapriya.murugaiah Fri Nov 28, 2014 12:36 pm

» math : Strawberry
by ijibang Wed Nov 26, 2014 1:21 am

» Salam Kenal
by erwinmaya Mon Nov 03, 2014 11:42 am

» English Grammar Exercises
by M.TASHVEENA* Sat Oct 18, 2014 11:16 am

» berkongsi belajar Matematik
by M.TASHVEENA* Sun Oct 12, 2014 8:49 pm

» BAHASA MELAYU
by M.TASHVEENA* Sun Oct 12, 2014 8:40 pm

» Koleksi bank soalan UPSR
by M.TASHVEENA* Sun Oct 12, 2014 8:32 pm

» Sport Day
by M.TASHVEENA* Sat Oct 11, 2014 10:08 pm

» SIMPULAN BAHASA
by M.TASHVEENA* Sun Oct 05, 2014 4:29 pm

» English Grammar Exercises 1
by M.TASHVEENA* Sat Oct 04, 2014 8:52 pm

» Body Mass Index (BMI) @ Index Jisim Badan
by cahaya suci Sun Sep 21, 2014 3:03 pm

FMB Chatbox


NOTIS / IKON MBF
Online English Dictionary
www.educationatlas.com
16731 blu 0
online education degrees
Pengunjung / Visitors


Boleh cemerlang dengan Smart Coco A+

View previous topic View next topic Go down

Boleh cemerlang dengan Smart Coco A+

Post by aneps on Wed Feb 03, 2010 3:09 pm

Sebenarnya, anak-anak kita telah dianugerahkan minda yang cergas, dan makanan tambahan seperti Gingko Biloba diperlukan untuk memaksimumkan potensinya. Kita selalu marahkan anak-anak kerana tidak membuat kerja rumah kerana beranggapan mereka malas . Tetapi kita sebagai ibubapa lupa untuk memberikan makanan tambahan untuk minda anak-anak terus cergas.

Ibubapa yang telah memberikan SmartCoco ini pada anak-anak mereka akan mendapati anak mereka ada menampakkan perbezaan seperti di sekolah anaknya lebih fokus dikelas berbandingkan sebelum ini yang suka main didalam kelas. Bagaimana mereka hendak memahami pelajaran yang diajarkan jika mereka bermain di dalam kelas. Bila mereka fokus di dalam kelas, sudah semestinya ia memudahkan mereka untuk membuat kerja rumah yang diberikan. Bacalah sendiri testimoni-testimoni menakjubkan yang kami terima dari pengguna SmartCoco yang berpuas hati dengan kesannya.



Khasiat

Membantu meningkatkan daya ingatan tahap kecerdasan minda & IQ & konsentrasi minda / memperbaiki sistem perjalanan darah / Mencantikkan kulit / Membantu membekalkan bahan keperluan dalam badan untuk baik pulih sel-sel, tumbesaran dan fungsi organ dalam badan / Mengandungi serat, protein, banyak vitamin & mineral yang baik untuk badan / Membantu menenangkan & tidur malam yang nyenyak / Menggunakan krimer bukan tenusu

Minuman bernutrisi Smart Coco A+ adalah fomulasi istimewa yang berpontensi untuk meningkatkan daya ingatan, konsentrasi minda, peredaran darah serta sebagai ajen antioksida. Ianya diadun dari bahan bahan makanan yang baik sebagai ubatan dan herba terpilih dan berkualiti seperti serbuk koko, vitamin, madu, malt & gingko biloba.

Harga RM 21.00 sekotak sahaja.

Boleh hubungi Saudara Nazrul - 0136131741
Email ke anepenterprise@gmail.com
atau layari web http://anep-enterprise.blogspot.com

aneps
MBF New Member
MBF New Member

Number of posts : 9
Registration date : 03/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Boleh cemerlang dengan Smart Coco A+

Post by ridwan on Wed Feb 03, 2010 4:39 pm

kejayaan tidak bergantung kepada pemakanan..

siapa yang mahu dia yang berjaya Smile

kalau kita minum jer air tu tanpa usaha pun x ada guna..

sorry.. Smile
avatar
ridwan
MBF Member (C)
MBF Member (C)

Number of posts : 50
Registration date : 01/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Boleh cemerlang dengan Smart Coco A+

Post by aneps on Wed Feb 03, 2010 5:12 pm

ridwan wrote:kejayaan tidak bergantung kepada pemakanan..

siapa yang mahu dia yang berjaya Smile

kalau kita minum jer air tu tanpa usaha pun x ada guna..

sorry.. Smile

terima kasih saudara ridwan,

saya rasa saudara ridwan kena minum smart coco A+ ni..hehe Very Happy

cuba kita sama-sama buka minda dan fikir..
memang betul..nak cemerlang kena usaha. usaha tu adalah general.. tapi bagaimana atau cara kita berusaha itu yang penting. Contohnya, membaca buku siang malam itu satu usaha, pergi tuition dari pagi ke petang satu usaha, upah cikgu datang ke rumah pun satu usaha...betul tak saudara ridwan?

oleh itu saya cuma ingin menekankan di sini adalah... lagi salah satu usaha untuk capai kecemerlangan adalah dari segi pemakanan. ramai masyarakat skrg ini terlepas pandang bahawa makanan juga mempengaruhi kejayaan seseorang... pernahkah saudara bandingkan cara pemakanan orang-orang barat yang berjaya dengan cara pemakanan kita? atau paling senanglah..masyarakat arab zaman tokoh-tokoh islam dengan zaman kita sekarang? saudara tentu belajar sejarah bukan? sekurang-kurangnya kita ada pilihan untuk berusaha dan berikhtiar..Very Happy

fikir-fikirkan..Idea


sorry..Smile Very Happy

aneps
MBF New Member
MBF New Member

Number of posts : 9
Registration date : 03/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Boleh cemerlang dengan Smart Coco A+

Post by ridwan on Wed Feb 03, 2010 5:38 pm

emm.. Wink
betul2..
siapa yang buat minuman nie??
and ape ramuan dye.. sy tanye sbp ade sesetengah org barat memperdaya org islam hanya dengan makanan.. contohnya pringles, super ring,twisties dan bnyak lagi.. kalau saudara nak tau.. dlm makanan nie terdapat ramuan lemak babi tetapi tidak ditulis dengan huruf.. ditulis dengan nombor.. kalau makanan super ring ade code E110 contain of pig fat.. harap2 minuman tu x de la code E untuk lemak babi.. bukan semua code E tetapi kebanyakkan.. thankx-



Smile
avatar
ridwan
MBF Member (C)
MBF Member (C)

Number of posts : 50
Registration date : 01/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Boleh cemerlang dengan Smart Coco A+

Post by aneps on Fri Feb 12, 2010 2:55 pm


aneps
MBF New Member
MBF New Member

Number of posts : 9
Registration date : 03/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Boleh cemerlang dengan Smart Coco A+

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum