FORUM MARI BELAJAR
Selamat datang ke Forum Mari Belajar (MBF)... sila login/daftar... pendaftaran percuma, sangat mudah, sangat cepat & tidak cerewet... ada ruangan yg anda tdk dpt lihat jika tidak login...

Terima kasih atas kunjungan anda...
Ranking Web Pendidikan
Free Ranking System For Malaysian School's Sites and Portals

Klik utk lihat senarai...

ILMU YANG TIDAK TERNILAI... Cgu, ank sy dlm thn 5 dan lmh dlm sub sains.. Sy amat ssh hati krn thn dpn dia pula akan mnduduki upsr. sy mncari2 tips utk sy praktikkn pd ank sy dan di ruangan ini sy temui segalanya.. Ats usaha cgu ini sy mndpt bnyk pengetahuan.. Terima kasih ats usaha cgu semoga diberkati segala ilmu yg dikongsikan brsama... (ummiS 8sept11 12.14am) Klik

Log in

I forgot my password

Who is online?
In total there are 12 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 12 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 436 on Mon Sep 20, 2010 10:16 pm
Latest topics
» Sila perkenalkan diri anda... tp tdk wajiblah...
by Admin Thu Jun 18, 2015 9:54 am

» soalan BM
by daniya2003 Sat May 23, 2015 8:53 pm

» LATIHAN BAHASA MELAYU UPSR
by daniya2003 Sat May 23, 2015 8:49 pm

» pecahan
by daniya2003 Sat May 23, 2015 8:41 pm

» Karangan : GURU SAYA
by 'Ainun Najihah Tue May 19, 2015 3:55 pm

» 14 Perkara Utama Mengenai Fail Meja
by salshark58 Tue May 12, 2015 9:33 am

» SOALAN KBAT
by syrfna Sun Apr 26, 2015 9:08 pm

» Nak atasi subjek yang x pernah lulus !
by Admin Mon Apr 06, 2015 7:50 pm

» Kawan nk x???
by Admin Mon Apr 06, 2015 7:48 pm

» WAJIB DAFTAR SEBAGAI AHLI FORUM
by Admin Mon Apr 06, 2015 7:47 pm

» BARU atau BAHARU
by Admin Mon Apr 06, 2015 7:41 pm

» talk in english, IF YOU DARE!
by Nuhaaa98 Tue Mar 17, 2015 10:41 pm

» geografi NOTA
by logapriya.murugaiah Sat Nov 29, 2014 7:44 pm

» bahasa melayu
by logapriya.murugaiah Fri Nov 28, 2014 1:06 pm

» bahasa melayu
by logapriya.murugaiah Fri Nov 28, 2014 12:36 pm

» math : Strawberry
by ijibang Wed Nov 26, 2014 1:21 am

» Salam Kenal
by erwinmaya Mon Nov 03, 2014 11:42 am

» English Grammar Exercises
by M.TASHVEENA* Sat Oct 18, 2014 11:16 am

» berkongsi belajar Matematik
by M.TASHVEENA* Sun Oct 12, 2014 8:49 pm

» BAHASA MELAYU
by M.TASHVEENA* Sun Oct 12, 2014 8:40 pm

» Koleksi bank soalan UPSR
by M.TASHVEENA* Sun Oct 12, 2014 8:32 pm

» Sport Day
by M.TASHVEENA* Sat Oct 11, 2014 10:08 pm

» SIMPULAN BAHASA
by M.TASHVEENA* Sun Oct 05, 2014 4:29 pm

» English Grammar Exercises 1
by M.TASHVEENA* Sat Oct 04, 2014 8:52 pm

» Body Mass Index (BMI) @ Index Jisim Badan
by cahaya suci Sun Sep 21, 2014 3:03 pm

FMB Chatbox


NOTIS / IKON MBF
Online English Dictionary
www.educationatlas.com
16731 blu 0
online education degrees
Pengunjung / Visitors


gila gempak forum ni

View previous topic View next topic Go down

gila gempak forum ni

Post by saya tak bodoh on Wed Jun 01, 2011 6:14 pm

asalamualaikum, disebabkan ramai org2 yg atas dari umur saya kat forum ni, jadi saya bahasakan diri saya, saya. hahaha

wah, pertama kali saya tengok forum ni saya terus terpegun. memang sungguh berguna. tapi sayangnya forum ni tak begitu dikenali umum dan agak tertutup dari pandangan umum. saya terjumpa forum ni pun secara kebetulan.

saya orang baru. saya jgk berharap kehadiran saya ni berguna kpd smua pengguna forum ni =)
umur saya 16, tahun depan saya nak SPM. saya mmg risau pasal SPM sbb SPM ni adalah sebahagian dari hidup. saya sbg org bru di forum ni nak bertanya, kat bahagian mana saya perlu pergi utk bertanyakan tentang contoh2 soalan SPM?? haha saya mmg slow sikit kalau nak berforum buta IT sori

saya tak bodoh
MBF New Member
MBF New Member

Number of posts : 8
Registration date : 01/06/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: gila gempak forum ni

Post by Admin on Thu Jun 02, 2011 6:05 pm

hai... slmt dtg kd fmb... terima kasih atas komen adik... fmb sebenarnya terbuka kpd semua... fmb sebenarnya telah juga dipromosi setakat yg mampu, cuma mgkin belum berapa 'terkenal' lg... tunggulah mgkin dlm setahun dua, fmb akan muncul antara laman web yg dikunjungi ramai pelajar... cuma pihak fmb berharap sangat ramai guru yg join di sini supaya boleh membantu pelajar2 yg mgkin memerlukan tips, bimbingan atau ada yg hendak ditanya...

_________________mbf...
avatar
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 3369
Registration date : 19/04/2008

View user profile http://maribelajar.forumotion.com

Back to top Go down

Re: gila gempak forum ni

Post by saya tak bodoh on Sat Jun 04, 2011 9:22 am

mak sya cikgu skolah menengah. bolehlah nnti saya ajak mak saya xD

saya tak bodoh
MBF New Member
MBF New Member

Number of posts : 8
Registration date : 01/06/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: gila gempak forum ni

Post by Cikgu X on Sun Jun 05, 2011 4:08 pm

boleh tu dik, sangat dialu2kan...

_________________mbf...
avatar
Cikgu X
Special Rank

Number of posts : 3202
Registration date : 12/11/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: gila gempak forum ni

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum